Budimo u kontaktu: +381 21 760-510 | 063/760-60-44 | vonhousezoric@yahoo.com

O nama

Mi smo mala odgajivačnica i nalazimo se u Čelarevu, prelepom gradiću u blizini Novog Sada.

Naša velika ljubav prema psima je dostigla vrhunac dolaskom prelepe ženkice, Labrador Retrivera po imenu Tea. Stigavši u naš dom uselila se u naša srca i postala član porodice. Poželeli smo da našu veliku ljubav podelimo sa još pasa.
Par meseci posle toga u nasu porodicu stižu dve ženkice Šar peja. Ova naborana, zgužvana stvorenja su nam donela puno radosti, ali i obaveza. Medjutim, naša velika ljubav prema njima je doprinela da prebrodimo sve poteskoće i uživamo sa našim psima.

Ubrzo posle dolaska Ene i Ajsi dobijamo još jednog člana porodice. Mala bela loptica, Coton de tulear po imenu Mia je bila vrhunac naših ocekivanja. To preslatko stvorenje nalik na igračku je osvojilo sve nas i naše prijatelje.
Odrastala je u nasoj kuci uz nasu ljubimicu Teu.Moja najveća želja i san je bio da našim psima pruzimo dom u kom će se osećati sigurno i zasticeno. Moj suprug i naše troje dece su mi bili velika podrška i pružali su mi nesebičnu pomoć i razumevanje. Ovim putem želim da im se zahvalim za njihovu podršku i ljubav.

 Moj san polako počinje da se ostvaruje. Moja najveca želja je bila da nasi ljubimci budu srecni i okruzeni ljubavlju.Naša mezimica Tea, koju smo kupili iz odgajivačnice „Minimihouse“, porodice Nikić iz Zemuna, nam je donela puno radosti. Tada upoznajemo ovu predivnu porodicu, koja je velikim delom zaslužna za rezultate koje smo do sada postigli. Mojoj dragoj prijateljici Goci i njenoj porodici zahvaljujemo od srca za svu nesebičnu pomoć i savete.Želim jos i da se zahvalim mojoj Goci, što smo zahvaljujući njoj upoznali jos jednu izuzetnu porodicu, koja postaje veoma bitna za nas.

Đorde i Aleksandra Ratkov, vlasnici odgajivačnice ,,Od kuce R" postaju nasi dragi prijatelji. Od njih smo kupili naše dve prelepe Šar pejke, koje su nam donele puno radosti.  Od srca se zahvaljujemo Đoletu i Saniki za sve savete i pomoć koju su nam pružili. Zahvaljujući našim prijateljima, koji su pravi odgajivači i njihovoj pomoci nadamo se da ćemo i mi jednoga dana biti uspešni kao oni.
Porodica Zorić